7 травня 2011
Заява Горлівської міської організації ВО "Свобода" з приводу намірів влади вивішувати червоні прапори

Рішення Верховної Зради, за яке проголосувало 260 карток, про обов'язкове вивішування 9 травня червоного прапора неіснуючої держави, повинно бути проігноровано. Це рішення порушує діючи статті Конституції, і прийняте лише на вимогу промосковських імперських сил. Під червоним прапором совєцька влада знищила десятки мільйонів українців. Червоний прапор з серпом та молотом і червоний прапор зі свастикою майоріли разом, коли Сталін та Гітлер захоплювали в 1939-1940 роках Європу.

У нас є свій, український, синьо-жовтий прапор. І лише він повинен бути символом Перемоги. Закликаємо органи влади, місцевого самоврядування, керівників підприємств всіх форм власності не прогинатись перед окупантами, мати власну гідність. Будь який примус вивішувати червоні прапори є злочинним, і на підставі 60-ї статті Конституції кожен громадянин України зобов'язаний відмовитись виконувати злочинні накази. Досить бути рабами!

Ні ‒ червоному прапору совецької окупації!

Так ‒ синьо-жовтому!

Наша Перемога ‒ Незалежність України, її Прапор ‒ державний синьо-жовтий стяг! Слава Україні!

Ігор Славгородський Голова Горлівської міської партійної організації ВО "Свобода"